christianm/vinthundsfoto

Vinthundsfoto

I den här avdelningen visar jag upp mina bilder som kan sorteras in under rubriken vinthundsfoto. Det handlar i första hand om bilder som jag har tagit (och i viss mån fått hjälp av andra att ta) på diverse träningar och tävlingar i olika grenar av kapplöpning men även andra träffar och promenader. Bilderna finns insorterade under menyerna ovan.

Man kan väl rent generellt säga att kvaliteten på bilderna är bättre ju senare de är tagna. Det beror dels på att jag kanske har utvecklats lite som fotograf och dels på uppdaterad fotoutrustning.

På tal om utrustning - ibland när jag har lyckats ta någon bild som råkat bli bra får jag frågan ”Vad har du för kamera?” Därför har jag på varje albumsida skrivit vad jag har använt för utrustning för att ta de aktuella bilderna.

Jag försöker att skriva ut tilltalsnamnet på så många hundar som möjligt i albumen men jag vet så klart inte vad alla hundar heter som råkar fastna på bilderna. Jag tar gärna emot kompletterande uppgifter om vilka hundar som figurerar i albumen lika väl som rättningar i de fall jag skulle ha råkat skriva fel namn. Sådana uppgifter lämnas lämpligen på Facebook.

Senast tillagda album per kategori

Lure Coursing

Träning i Lisinge den 13 augusti 2017.

Tillagt 2018-02-06

Whippet Race

Klubbmästerskap i Södertälje den 16 september 2017.

Tillagt 2018-05-15

Släphare

Träning i Jordbro den 21 september 2016.

Tillagt 2017-03-09

Övrigt

Tävling i Åkersberga den 26 augusti 2017.

Tillagt 2018-02-07