christianm/vinthundsfoto

Vinthundsfoto

I den här avdelningen visar jag upp bilder som kan sorteras in under rubriken vinthundsfoto. Det handlar i första hand om bilder som jag har tagit (och i några enstaka fall fått hjälp av andra att ta) på diverse träningar, tävlingar och prov i olika grenar av kapplöpning men även på andra träffar och promenader. Bilderna finns insorterade under menyerna ovan.

Man kan generellt säga att kvaliteten på bilderna är bättre ju senare de är tagna. Det beror dels på att jag kanske har utvecklats lite som fotograf och dels på uppdaterad fotoutrustning.

På tal om utrustning - ibland när jag har lyckats ta någon bild som råkat bli bra får jag frågan ”Vad har du för kamera?” Därför har jag på varje albumsida skrivit vad jag har använt för utrustning för att ta de aktuella bilderna.

I de tidigare albumen har jag försökt att skriva ut tilltalsnamnet på så många hundar som möjligt. Detta har jag på senare tid gett upp men om du vill ha ditt namn utskrivet på en bild på din hund tar jag gärna emot sådana kompletterande uppgifter, lika väl som rättningar i de fall jag skulle ha råkat skriva fel namn. Sådana uppgifter lämnas lämpligen på Facebook.

Senast tillagda album per kategori

Lure Coursing

Salukiringens klubbmästerskap i Strängnäs den 12 november 2023.

Tillagt 2023-11-29

Whippet Race

Klubbmästerskap i Södertälje den 9 oktober 2021.

Tillagt 2023-11-22

Släphare

Träning i Jordbro den 21 september 2016.

Tillagt 2017-03-09

Övrigt

Tävling i Åkersberga den 4 november 2023.

Tillagt 2023-11-27